A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázati eljárást hirdet meg magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására.

A pályázat célja

A pályázati eljárás célja a magyar vonatkozású események helyszíni dokumentálása, mely események azonnali rögzítése történelmi, kulturális, illetve társadalompolitikai okokból kiemelkedően fontos.

Pályázhatnak

Pályázatot a mozgóképszakmai hatóság által az Mktv. 28.§-ának (1) bekezdése szerint nyilvántartásba vett filmelőállító nyújthat be.

Pályázati feltételek

Az eljárás keretében vagy utófinanszírozás, vagy előfinanszírozás formájában nyújtható támogatás. A pályázati eljárás többfordulós, folyamatos beadású.

A nyertes pályázók támogatására vissza nem térítendő támogatásként a Médiatanács együttesen legfeljebb20.000.000 forint támogatást ítél meg. A támogatást a Médiatanács a pályázatban rögzített forgatási költségek alapján ítéli meg úgy, hogy az ne haladja meg a 1.000.000 forintot.

Az utófinanszírozásos formájú eljárás esetében pályázatot a pályázati felhívás közzétételének napjától kizárólag csütörtökönként 9 – 12 óra között az alábbi címen lehet benyújtani:

1088 Budapest, Pollack Mihály tér 10. – I. emelet A109.

Az előfinanszírozásos formájú eljárás esetében pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet az adott hét csütörtök 12:00 óráig benyújtani az alábbi email-címre: escherkaroly2013@tamogatas.mtva.hu

A benyújtás határideje

Folyamatos

Érdeklődés

A pályázati eljárással, illetve a beadással kapcsolatos kérdéseket a pályázó az alábbi címre küldött elektronikus levélben teheti fel: kerdesek@tamogatas.mtva.hu. Az Alap legfeljebb 3 munkanapon belül elektronikus levélben ad választ. A többi pályázó tájékoztatása érdekében a pályázati eljáráshoz kapcsolódó dokumentumok között a ’Pályázati eljárásokkal kapcsolatos kérdések’ címen honlapján nyilvánosságra hozza a beérkező kérdéseket és válaszokat.

Tovább a teljes pályázati kiírásra

Escher Károly 2013 – Pályázat magyar vonatkozású események azonnali, helyszíni forgatási munkálatainak támogatására

Szerző: Megpalyazzuk  2013.01.05. 16:54 Szólj hozzá!

Címkék: folyamatos határidő

A bejegyzés trackback címe:

https://megpalyazzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr284999891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása