Van pár jó grafikád elmentve a gépen? Suliban, munkában rajzolgatsz vagy csak néha otthon a TV előtt? Most egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy megmutasd alkotásaidat a nagyközönségnek!

A pályázat célja

BOOMZ márkanévvel pólókat forgalmazunk egyedi mintákkal és úgy döntöttünk, hogy a következő ábra megrajzolására szabad kezet adunk! Bármilyen anyaggal jelentkezhetsz, legyen az egy bagoly napszemüvegben, egy nagyváros utcaképe vagy akár a gonosz törpék rémálmaidból. A ti fantáziátokra vagyunk kíváncsiak mindenféle megkötés nélkül.

Pályázók köre

Magánszemélyek. A pályázat résztvevői lehetnek: amatőrök, professzionális művészek, alkotók, tervezők, valamint a közép- és felsőfokú művészeti, formatervező és terméktervező iskolák hallgatói.

A pályázat részletei

Pályázni csak új, magyar tervezésű alkotással lehet!

Az értékelés két fordulóban történik

 • I. forduló: A bírálóbizottság a beküldött dokumentáció alapján dönt arról, hogy mely pályaműveket hívja be a II. fordulóra.
 • II. forduló: A behívott pályamunkákat szavazásra bocsátjuk, ahol a Boomz követői leadhatják voksukat és jelezhetik vásárlási szándékukat az egyes mintákra.

A pályázat mérföldkövei:

 • nevezési határidő minden hónap 10-ig. Ezután az időpont után beérkezett pályázatokat a következő hónapban tudjuk figyelembe venni.
 • a pályamunkák elbírálása minden hónap 10-15. között történik.
 • a I. forduló eredményeképpen kiválasztott alkotások minden hónap 15-én feltöltésre kerülnek awww.boomz.hu honlapra.
 • a II. fordulóba bekerült alkotásokra minden hónap 15-30. között szavazást tartunk, ahol bárki leadhatja voksát.
 • a pályázat nyertesei minden hónap 30-án kerülnek kihirdetésre.

A pályázat leadásának és elbírálásának szempontjai

 • a design legyen egyedi!
 • az elkészült grafikákat a honlapunkon elérhető sablonban küldjétek el.
 • az elkészült grafikát a sablon mellett külön is küldjétek el. A felbontás a lehető legnagyobb méretben és minimum 300 dpi legyen. A formátum .psd (photoshop), .cdr (coreldraw), vagy bármilyen képformátum (.tiff,.jpg.bmp) lehet.
 • egy word dokumentumba írjátok le a pályamű címét és rövid leírását, valamint magatokról egy rövid bemutatkozást maximum 1000 karakterben. A word dokumentum címe a saját nevetek legyen.

Nyeremény

A pályázat fődíja bruttó 25.000 Ft/hó és a nyertes pályamunka forgalomba kerül!

A szavazás eredményétől függetlenül bruttó 5000 Ft/különdíj értékben Boomz ajándékutalványok.

A pályázat benyújtása

Folyamatos.

A nevezéseket a palyazat@boomz.hu címre várjuk. Az email tárgy mezőjében tüntessétek fel, hogy ”BOOMZ design ADOTT HÓNAP”!

További információ

palyazat@boomz.hu

Tovább a teljes pályázati kiírásra

Van egy jó mintád? – Kreatív pólódesign pályázat

Szerző: Megpalyazzuk  2013.02.28. 09:32 Szólj hozzá!

Címkék: alkotóknak művészeknek folyamatos határidő

A bejegyzés trackback címe:

https://megpalyazzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr265109528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.