A Magyar Néprajzi Társaság Tradíció pályázatot hirdet Néprajzi Múzeummal és társkiíró partnereivel, a MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézetével és Történettudományi Intézetével, a ELTE BTK Néprajzi Intézettel, Az SZTE Néprajz és Kulturális Antropológia tanszékével, a Szentendrei Szabadtéri Múzeummal, a Hagyományok Házával, a Honismereti Szövetséggel és a Magyar Kézművességért Alapítvánnyal.

A hagyományok és a jelenkori élő kultúra dokumentálásával, gyűjtésével, feldolgozásával pályázhatnak magyarországiak és határon túliak, önkéntes néprajzi gyűjtők egyénileg és csoportosan, néprajzkutatók, pedagógusok és gyermekek.

További tájékoztatásért, kérjük látogasson el az alábbi weboldalainkra is. Ezeken egyebek közt linkgyűjteményt talál az I. Tradíció pályázati fordulóról (2013) és az ahhoz szorosan kapcsolódó I. Tradíció Táborról is:
tradicio.weebly.com
www.facebook.com/tradicio.hu
www.facebook.com/OnkentesGyujtok

Kérjük, rendszeresen látogassák a fenti weboldalainkat a frissülő információk elérése érdekében. Magyar Néprajzi Társaság, 2013.10.29.

kapcsolódó oldal:
Pályázati felhívás

Szerző: Megpalyazzuk  2013.10.30. 17:14 Szólj hozzá!

Címkék: gyűjtés néprajz Határidő: 2014. márc. 14.

A bejegyzés trackback címe:

https://megpalyazzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr925606695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.