Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 37. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot, és 2014. április 15 - 18-ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát.
Pályázni vers-, próza és tanulmány kategóriában lehet.
Várjuk minden 14-18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. Egy-egy pályázat maximális terjedelme műfajonként 15 kéziratoldal lehet, írógéppel, számítógéppel - 14 pontos betűnagysággal - írva, de ebben a terjedelemben kézzel írt, jól olvasható írásokat is elfogadunk.

A benyújtási határidő: 2014. március 16.

Kérjük, hogy a pályázók postán, egy példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: "verspályázat", "prózapályázat" vagy "irodalmi tanulmány-pályázat"). Tehát, aki pl. két kategóriában pályázik, két borítékban küldje munkáit.
A pályázatokat a következő címre várjuk:
Írók Alapítványa, Budapest, 9. Posta 1450 Budapest - postán maradó

Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat nem veszünk figyelembe, mivel hitelességük nem biztosítható.
Kérünk mindenkit, hogy pályázata belső címoldalán tüntesse fel saját nevét, címét, e-mail címét, esetleg telefonszámát, valamint iskolája nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát.
A pályázat nem jeligés.
Az ötven legjobb pályázat szerzőinek 2013. április 2-ig elküldjük a meghívást az idei sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során a neves írókból, költőkből álló zsűri tagjai értékelik a pályaműveket, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.
A beérkezett írások visszaküldésére, a szokásos nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem vállalkozhatunk. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes.
Szükség esetén a meghívottak útiköltségét megtérítjük.
http://www.szephalom-konyvmuhely.hu/

Szerző: Megpalyazzuk  2014.01.17. 16:33 Szólj hozzá!

Címkék: irodalom pályázat diákoknak tábor esszé próza fiataloknak Sárvár Kárpát-medence Határidő: 2014. márc. 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://megpalyazzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr865765158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.