A Könyvmentőben haldokló könyvek életét mentheted meg, változtathatod át őket különféle misztikus lénnyé.
Vagy örökbe fogadhatsz és nevelhetsz egy könyvet.
 
"Válj naggyá! Válj hőssé! Válj KÖNYVMENTŐVÉ!"
Tudtátok, hogy az unalom még a könyveket is megölheti? Ne hagyjátok meghalni őket! Gyűjtsetek életerő-pontokat haldokló könyveinknek! Ezek a misztikus pontok megnövelik a könyvek élettartamát. Mágikus erejük átváltoztatja őket egy-egy misztikus lénnyé.
Fogadd örökbe kedvenc könyvedet a Könyvneveldébe. Gondoskodj róla, szerezz neki különleges képességeket, vásárolj neki varázslatos tárgyakat a Piactéren és növeld erejét, hogy ő legyen a legerősebb az Arénában!
Nemcsak a könyvek életét mentheted meg ebben az izgalmas kalandjátékban, de értékes ajándékokat is nyerhetsz. A legtöbb pontot összegyűjtőket a játék végén díjazzuk.
Regisztrálj most, és légy Te a győztes!
 

Tudtad, hogy a könyveket is megölheti az unalom? Segíts nekik életben maradni! Elfeledett könyveink lassan belehalnak az unalomba. Ne hagyjátok meghalni őket!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Szerző: Megpalyazzuk  2013.02.19. 08:28 Szólj hozzá!

Címkék: diákoknak fiataloknak intézményeknek oktatóknak folyamatos határidő hallgatóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://megpalyazzuk.blog.hu/api/trackback/id/tr35088240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása